11.6.2016. 18:43
0
Svadba od dva miliona dolara: Ruski milijarder oženio sina
Sargis Karapetian (23), sin milijardera iz Gruzije, oženio je Salome Kintsurashvili (25). Pet stotina zvanica dočekali su šuma, torta visoka dva metra, cvijeće.

U svadbi koja je koštala oko 2 miliona dolara, Sargis Karapetian (23), sin milijardera iz Gruzije, oženio je Salome Kintsurashvili (25). Mladenka je nosila tri različite vjenčanice i nakit vrijedan 200.000 dolara. Svirao im je Maroon 5 što je koštalo između 500.000 i 800.000 dolara.

Ovo je bilo vjerovatno najekstravagantnije vjenčanje prošle subote. Svadba je bila u poznatom moskovskom restoranu Safisa gdje je u martubila svadba milijardera Saida Gutserieva (28) i studentice Khadije Uzhakhovs (20). Na toj su svadbi nastupali  JLo i Enrique Iglesias, a fotografije su obišle cijeli svijet.

No, ova ju je svadba izgleda zasjenila.

Sargis Karapetian je sin Samvela Karapetiana koji je 28. na Forbesovoj listi najbogatijih Rusa. Karapetian je vlasnik tvrtke koja se bavi nekretninama koja vrijedi oko 4 milijarde dolara. Goste je na svadbi dočekala "šuma".

Prolazili su pored lažnih stabala i pravog cvijeća, a jedan je prijatelj kasnije na Instagramu napisao da se osjećao kao "Alisa u zemlji čudesa". U velikoj dvorani bilo je 500 zvanica, a svjetla su stvarala posebnu atmosferu. Na zidovima su bile slike mladenaca, a u sredini dvorane je bila gotovo dva metara visoka torta pokrivena cvijećem. Imala je devet katova, piše Daily Mail.  


(Anesa Agović)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.