17.9.2016. 15:46
0
Glumac se utopio na snimanju
Brazilski glumac Domingos Montagner utopio se u rijeci, dok je snimao nove epizode popularne sapunice.

Montagner je igrao glavnu ulogu u seriji "Celho Chico", nazvanoj po rijeci u kojoj je glumac preminuo, prenosi "Daily Mail".

On je otišao da se okupa u rijeci sa koleginicom Kamilom Pitangom nakon što su cijeli dan snimali, a glumica kaže da su ga odvukle jake riječne struje.

Kamila je vrištala i dozivala pomoć, ali lokalno stanovništvo nije odmah reagovalo jer su mislili da je zapravo u pitanju gluma, i da njih dvoje snimaju scenu za sapunicu.

Četiri sata kasnije, spasioci su izvukli glumčevo tijelo iz vode.

U ovoj latino seriji, Montagner igra farmera koji se bori protiv lokalnih razbojnika. U jednoj epizodi nekoliko puta je upucan, nakon čega se navodno utopio u istoj rijeci u kojoj je i glumac izgubio život. U seriji, njegov lik se vratio u život poslije nekoliko nedjelja.

"Mislili su da su izabrali bezbjedno mjesto za plivanje, ali zapravo je to bilo jedno od najopasnijih područja, koje lokalno stanovništvo obično izbjegava", rekli su iz policije.

Mediji pišu da se u gradu Kanindu, gdje se nesreća desila, svake godine od 2005. utopi u prosjeku jedna osoba.

Montagner je rođen u Sao Paulu i radio je u cirkusu prije nego što je 2008. postao televizijski glumac. Njegov posljednji film "Un Namorado Para Minha Mulher" (Dečko za moju suprugu), imao je premijeru prije dvije nedjelje.

Iza sebe je ostavio suprugu, sa kojom je tokom 14 godina braka dobio troje djece. Vijesti o tragediji rastužile su njegove fanove, kolege i ostatak javnosti.

(CDM/Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.