1.10.2016. 14:52
0
Srbijanska glumica ljubi neprijatelja Vladimira Putina
Srbijanska glumica Katarina Radivojević u vezi sa s Mihailom Hodorovskim, bivšim šefom nekada najveće ruske naftne kompanije Yukos. Par je, prema pisanju susjednih medija, vezu započeo u Los Angelesu gdje su se upoznali prije godinu dana.

"Njih je upoznao Mihailov advokat. Ruski bogataš se zaljubio u Radivojevićevu na prvi pogled. I ona je odlijepila za njim i zbog njega zamrznula jajne ćelije jer joj otkucava biološki sat. Zbog svih dešavanja i oklonosti, ne viđaju se često", rekao je izbor blizak Katarini.

Izvor dodaje da glumica samo zbog Hodorovskog ide u Los Angeles.

"Mihail finansira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju, pa se viđaju samo u Los Angelesu i Berlinu. Kaća se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stano briše poruke, plaši se kad su u kontaktu da joj neko ne zamjeri zbog toga. Stalno je u nekom strahu. Hodorovski nema više novca kako što je nekada imao, sve mu je maltene oduzeto, ona uskoro opet ide kod njega", prenose srbijanski tabloidi.

Glumica nije željela da komentariše njihove navode. Inače, Hodorovski je 2013. godine izašao iz zatvora gdje je proveo deset godina pod optužbom za prevaru i izbjegavanje poreza. Kritičari Kremlja tvrde da je postupak bio politički motivirani te da je kažnjen jer je ugrozio Putina.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.