9.11.2016. 14:56
0
Preminuo glumac iz čuvene serije o vampirima
Tužne vijesti za sve fanove serije "Originals". Glumac Owiso Odera (43), preminuo je 3. novembra, saopštili su autori serije.

Kako piše magazin "The Standard", Odera se iznenada srušio usred probe za novu predstavu u kojoj je igrao i mada su ljekari pokušali da ga reanimiraju, on je, nažalost, na licu mjesta preminuo.

Uzrok smrti još nije poznat.

Pozorište u Luzivilu je nakon tragičnog razvoja događaja izdalo saopštenje da je predstava otkazana iz saučešća i poštovanja prema porodici prerano preminulog glumca.

"Slomljeni smo. Kao da je košmar u pitanju, toliko je nepodnošljivo. Kad smo se posljednji put čuli, molio me je da dođem kod njega u Santa Moniku i posvetim se svom obrazovanju", izjavio je nakon smrti Oderin rođeni brate Peter.

(CDM/Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.