5.12.2016. 22:16
2
Madonna poslala ponudu: Ako Sean Penn plati 150. 000 dolara udaću se za njega
Pjevačica je javno priznala da bi se opet udala za poznatog glumca ukoliko kupi njihovu sliku sa vjenčanja.

Na humanitarnoj večeri u Miamiju, Madonna i Sean Penn su vodili aukciju svojih vjenčanih fotografija iz 1985. godine. Madonna je tim povodom javno priznala da bi se ponovo udala za Seana Penna pred puno prijatelja, ali samo pod uslovom da ponudi 150.000 dolara na aukciji.

Ona je rekla da je još uvijek zaljubljena u Seana i da ga sada voli mnogo više nego kada su bili u braku.

Penn se šalio na njihov račun, pričajući pikantne detalje iz njihovog braka. Na večeri se sakupljao novac za afričku državu Malavi, a među slavnima koji su došli da podrže ovu akciju bili su Leonardo Di Caprio, Courtney Leee i komičar Chris Rock.

Sakupljeno je oko 7,5 miliona dolara. Dosad neobjavljene fotografije Madonne i Seana Penna s njihovog vjenčanja prodate su za 230.000 dolara.

(Dnevni avaz/Alen Avdić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.