12.12.2016. 13:01
0
Atraktivna francuska glumica Laetitia Casta nova UNICEF-ova veleposlanica dobre volje
Francuska glumica i manekenka Laetitia Casta? imenovana je novom UNICEF-ovom veleposlanicom dobre volje u Francuskoj, izvijestili su Ujedinjeni narodi.

Francuski mediji pišu da je glumica već uspješno odradila svoju prvu humanitarnu misiju u Čadu, u kojemu vlada velika humanitarna kriza. 

Krajem studenoga boravila je tjedan dana na obali jezera Čada, te ondje razgovarala s članovima nigerijskih obitelji, koje su se ondje smjestile nakon bijega pred napadima Boko Harama.  

"Željela samo onamo otići na tjedan dana. Sa sobom sam povela ratnog izvjestitelja Chtistophera Morrisa s kojim sam napravila dokumentarac koji će svjedočiti o drami kroz koju tamošnji ljudi prolazi. I sama sam snimala, no ovaj put to nije film za mene nego za UNICEF", rekla je glumica koja se nedavno okušala i kao redateljica kratkometražnim filmom "En moi", prenosi Hina.  

"Ondje nedostaje svega... pitke vode, obrazovanja, zaštite za djecu i za cijele obitelji... revoltirana sam i pomoći ću koliko god mogu, osobito nakon što sam vidjela dokumentarni film o djeci-vojnicima. Definitivno sam se odande vratila drukčija. Ne mogu i ne želim pomicati planine, ali ću nastojati utjecati na to da se makar neke stvari pokrenu", rekla je za francuske medije.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.