30.12.2016. 10:04
1
Bila je se*s simbol serije “Baywatch” – poroci su joj uzeli sve
Ako ste gledali seriju “Baywatch” (“Čuvari plaže”), onda ste sigurno bili među onima koji su imali dilemu: koja je bolja riba – Pamela ili Jasmin? Ako je vaš favorit bila zgodna i prelijepa Jasmin Blit, priča o njoj će vam teško pasti.

Yasmine Bleeth (48) nije fotografisana u javnosti najmanje 10 godina dok je početkom 2015. paparazzi nisu uhvatili u šetnji kalifornijskom plažom. Izgledala je neprepoznatljivo. Na istom tom pijesku glumica je u crvenom kupaćem harala sredinom devedesetih. Zbog toga je i bio šok za sve njene fanove kad su je vidjeli gojaznu i zapuštenu, piše “Noizz“…



Svoj novi, nimalo pohvalan imidž sigurno duguje burnom životu koji je gajila godinama.

Pošto je 2001. uhapšena vožnje pod jakim dejstvom kokaina, niko je nije vidio godinama. U seriji “Baywatch” je dobila otkaz upravo zbog konzumiranja droge. Producenti su objasnili da je bilo suviše teško nositi se sa njenim porokom.

Tada je otišla na rehabilitaciju u centar “Promises” gdje je upoznala supruga Pola Serita. Njih dvoje su 2001. uhapšeni kada su zaustavljeni u iznajmljenom “Crysleru” na auto-putu. Priznala je policajcima da je pod dejstvom kokaina i da ostatak krije u svojoj “luj viton” tašni.



U vrećastim pantalonama, sa mnogo kilograma viška, u januaru prošle godine je došla da podrži supruga koji je učestvovovao u humanitarnom događaju “Penguin Plunge” (utrčavanje ili uskakanje u ledenu vodu okeana). Ubrzo poslije toga je sa njim još jednom fotografisana u šetnji i od tada joj se gubi svaki trag.

Izgleda da joj reakcija javnosti na njenu pojavu nikako nije prijala. Ne možemo da je krivimo.


(Noizz/Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.