7.1.2017. 21:44
0
Severina saslušana u policiji!
Hrvatska pjevačica Severina Kojić saslušana je u policiji zbog tužbe za zanemarivanje djeteta koju je podnio njen bivši suprug Milan Popović, piše srbijanski portal Centar za istraživanje korupcije (CIK).

Prije nekoliko dana Severina je u pratnji advokata dala izjavu policiji jer je tužilaštvo tražilo da pruži obavještenje po tužbi koju je, zbog zanemarivanja djeteta, podnio Milan Popović.

CIK saznaje da će i sadašnji Severinin suprug Igor Kojić morati da se pojavi pred policijom zbog optužbi da ugrožava sigurnost djeteta, prenosi Avaz.

U medijima se do sada pominjala bitka oko starateljstva nad djetetom Severine i Milana Popovića. Naime, Milan je do sada već nekoliko puta pokrenuo tužbu protiv svoje bivše supruge Severine kako bi mogao da provodi više vremena sa sinom Aleksandrom.

Ono što je posljednje objavljeno o ovom odnosu jeste da se Popović obreo u zagrebačkoj policiji jer je zadržao dijete duže od dogovorenog, dok je on kazao da je to učinio jer majka njegovog djeteta nije bila dostupna danima i da je zanemarila dijete, te je tada i najavio tužbu, prenosi Avaz.

(Alen Avdić) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.