15.1.2017. 16:31
0
Trostruko slavlje: Emina iznajmila restoran u Istanbulu za dva rođendana i godišnjicu braka
Emina i Mustafa Sandal rezervisali su luksuzni restoran u Istanbulu, gdje će prirediti slavlje za bliske prijatelje.

Bračni par Sandal proslaviće tri važna datuma – rođendane i godišnjicu braka. Naime, Mustafin rođendan bio je 11. januara, juče je bila njihova godišnjica braka, dok će na Eminin rođendan, 15. januara biti upriličeno zajedničko slavlje, na kojoj će okupiti rodbinu i sve bliske prijatelje.

– Na slavlju se očekuje oko 30 najbližih prijatelja i članova rodbine. Već su izabrali najluksuzniji restoran. Na večeri će se služiti vrhunski specijaliteti, a Emina i Mustafa su se dogovorili i o specijalnoj dekoraciji – otkrio je izvor.

– Januar je mjesec kada slavimo sve bitne stvari u našim životima, ako izuzmemo rođendane sinova. Rođendan mog supruga, pa godišnjica braka, onda moj rođendan i sve to lijepo kada se složi imamo jako mnogo povoda za slavlje – priča Emina i otkriva šta sve sprema:

– Pozvaćemo naše bliske prijatelje i rodbinu. Biće to lijepo slavlje, jer ipak mi smo dugo u braku i smatramo da to treba lijepo da obilježimo. Najsretniji smo kada smo okruženi prijateljima i rodbinom koju volimo, a najviše naravno našom djecom.


(Expressmag/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.