12.2.2017. 19:57
0
Prisjetio se prve ljubavi – Balašević: Prošlo je nekih pedesetak godina od tada, a ja nikada više nisam sreo
Poznati muzičar na društvenim mrežama otkrio je ko je dama zbog koje je njegovo srce po prvi put poskočilo.

Đorđe Balašević uživa kraj njegove drage Olivere, sa kojom ima dvije kćerke i sina.

Jelena, Jovana i Aleksa prava su kruna njihove velike ljubavi.

Međutim, poznati muzičar na društvenim mrežama otkrio je ko je dama zbog koje je njegovo srce po prvi put poskočilo.

Naime, On je objavio dio intervjua koji je dao novosadskom književniku i satiričaru Ninusu Nestoroviću kojem je na pitanje kada se prvi put zaljubio odgovorio:

“Pa, u vrijeme kad se prve ljubavi i dešavaju… Negdje u sedmom razredu, otprilike… To je bila ona prava ljubav, koja te udari. Da citiram svog omiljenog autora, Balaševića: ‘Zaljubiš se, jer je to tebi potrebno, a voliš nekog, jer je to potrebno nekom drugom’. Vozio sam se oko njene kuće, gledao u prozore…

Bila je u pitanju lijepa djevojka, sa dugom zlatnom kosom i sa svim onim elementima koje sam kasnije opjevao u nekim pjesmama. Prošlo je nekih pedesetak godina od tada, a ja nikada više nisam sreo…”


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.