4.4.2017. 16:35
0
Dugo se neće vraćati u Tursku: Emina Jahović ide u Dominikansku Republiku
Pjevačica Emina Jahović sa svojom djecom napustila je Istanbul i zaputila se u daleki New York.

Fotografiju iz aviona sa sinovima Jamanom i Javuzom objavila je na Instagramu, a novinarima “Blica” otkrila je da se u New Yorku ipak neće dugo zadržavati.
 
– Iz New Yorka idemo u Dominikansku Republiku zbog šoua “Survivor”, koji u Turskoj obara sve rekorde gledanosti. U okviru njega napravljen je i šou “The Voice”, pa ćemo moj suprug Mustafa i ja biti u žiriju – rekla je Emina.

Otkrila je da se još neko vrijeme neće vraćati u Tursku.

– Iz Dominikanske idemo u Miami na kratak odmor, a onda me čekaju London i Pariz gdje imam sastanke oko moje nove kozmetičke linije – kazala je.

Iako se u posljednje vrijeme posvetila pokretanju svoje kozmetičke linije, Emina nije zapostavila ni muzičku karijeru, pa će početkom ljeta predstaviti i novi album.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.