9.11.2017. 20:36
0
Prijatelj Michaela Schumachera: Njegov oporavak ide u dobrom pravcu, atletska građa i psiha mu veoma pomažu u tome
Još krajem 2013. godine, veliki Michael Schumacher je doživio tešku nesreću tokom skijanja u Francuskoj.

Piše: Haris Ahbabović

Njemački vozač Formule 1 je u narednih pola godine stavljen u vještački indukovanu komu, prije nego što je prebačen na Odjeljenje za rehabilitaciju kada je u junu 2014. godine povratio svijest.
 
Od tada se veoma malo zna o njegovom zdravlju, a mediji do dana današnjeg nisu uspjeli da saznaju mnogo toga od porodice slavnog vozača Formule 1.

Skoro četiri godine od nesreće, blizak prijatelj porodice je za njemačke medije rekao da su oni i dalje optimisti povodom njegovog oporavka.
 
"Corine i djeca se i dalje vjeruju u čudo", rekao je Schumijev prijatelj.
 
Prijatelj tvrdi da oporavak Michaela ide u dobrom stanju, a da je za to zaslužno to što je Nijemac fizički i psihički bio veoma jak.
 
"Njegov oporavak ide u dobrom pravcu, s obzirom na sve okolnosti. Njegova atletska građa i psiha veoma mu pomažu u tome", rekao je neimenovani prijatelj Michaela Schumachera.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.