8.2.2018. 20:45
0
Bivši prijatelj optužio Charlieja Sheena za ubistvo
Američki glumac našao se pred teškim optužbama bivšeg prijatelja i igrača bejzbola Lennyja Dykstre.

U svojoj opširnoj ispovijesti za The Hollywood Reporter, Dykstra je progovorio o svom bivšem prijatelju Charlieju Sheenu te otkrio kako je glumac znao da je pozitivan na HIV, ali je tu dijagnozu krio od svojih partnerica, a uz to ga je optužio i za smrt bivšeg asistenta.

Radi se o Ricku Calamaru koji je pronađen mrtav u svom stanu 2012. godine, nedugo nakon što ga je zvijezda serije “Dva i pol muškarca” otpustila. Prema autopsiji je zaključeno da je 50-godišnjak imao u krvi visoku razinu fentanila, snažnog lijeka protiv bolova, te da se borio s depresijom pomoću različite mješavine lijekova protiv bolova i anksioznosti. Tada je zaključeno kako se radilo o nesretnom slučaju predoziranja lijekovima. Ipak, bivši prijatelj američkog glumca sada tvrdi kako je Calamaro pisao knjigu u kojoj je planirao otkriti sve prljave tajne Charlieja Sheena zbog čega ga se glumac odlučio “riješiti”.

– Pokušao me ucijeniti, tražio je pet miliona dolara, pa sam mu pripremio “vruću dozu” – navodno je izjavio Sheen nakon smrti asistenta, odnosno priznao da mu je u tajnosti pripremio smrtonosnu injekciju.

Ipak, Dykstra još uvijek nije ponudio nikakve dokaze, dok advokad američkog glumca odbacuje sve optužbe, uključujući i one da je Sheen, znajući da ima AIDS, namjerno širio HIV virus, piše Azra.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.