27.2.2019. 18:23
0
Kćerka poznate manekenke izgleda neprepoznatljivo: Fanovi je kritikuju jer je premršava
Instagram
Instagram
Kćerka jedne od najljepših modela svih vremena Cindy Crawford, Kaia Gerber, protekle nedelje poršetala je novu kolekciju prestižnog brenda “Yves Saint-Laurent” na pariškoj sedmici mode, piše Azra.ba.

Mlada manekenka koja je u septembru protekle godine proslavila svoj 17. rođendan, predstavila je u Parizu najnovije trendove, a prisutni na samoj reviji bili su iznenađeni njenim izgledom. Naime, svi su bili začuđeni vidjevi Kaine noge koje su bile premršave, nakon čega su uslijedili brojni komentari na društvenim mrežama, prenosi Azra.

Posljednjih godina u modi se uveliko zagovara normalan izgled ženskog tijela, no najveći svjetski brendovi i dalje za svoje revije angažiraju isključivo mršave modele. Fanovi su do sada nebrojano puta kritikovali mladu manekenku zbog premršave građe, tvrdeći da čak ni njena majka Cindy Crawford, koja je jedna od najpopularnijih supermodela svih vremena, nikada nije biola toliko mršava, dodaje Azra.

(Haris Ahbabović)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.