5.3.2019. 14:40
0
Daily Mirror napisao da je razlog samoubistva Keitha Flinta razvod sa suprugom i pad u tešku depresiju nakon toga
Supruga preminulog frontmena Prodigyja Keith Flinta, Mayumi Kai, za vrijeme njegovog samoubistva boravila je u svom rodnom Tokiju.

Piše: Haris Ahbabović

Ona se oglasila na Twitteru dan nakon njegovog samoubistva koje je šokiralo svijet. Mayumi je na Twitteru samo podijelila vijest jednog japanskog portala o smrti Flinta.

Daily Mirror je napisao da su se ona i Flint razveli prije nekoliko mjeseci, te da je muzičar nakon toga pao u tešku depresiju.

Keith i Mayumi su posljednjih godina živjeli u ruralnom dijelu Essexa, što je pjevaču godilo nakon godina borbe s ovisnošću i depresijom. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.