30.5.2019. 17:34
0
Slavni glumac: Zakasnio sam na spoj s djevojkom koju je te večeri ubio serijski ubojica
Ubojica Michael Thomas Gargiulo, kojeg su mediji prozvali "Hollywoodski koljač", izbo je nesretnu Ashley više od 50 puta.
Glumac Ashton Kutcher svjedočio je jučer na sudu u Los Angelesu i prisjetio se grozne večeri 2001. godine, kada je ubijena njegova tadašnja djevojka Ashley Ellen (22). Ubojica Michael Thomas Gargiulo, kojeg su mediji prozvali "Hollywoodski koljač", izbo je nesretnu Ashley gotovo 50 puta. 

 Ashton, kojem je tada bilo 23 godine, otkrio je da je Ashley upoznao na jednom tulumu, ali je tada još bio u vezi s drugom djevojkom. Kad su prekinuli, javio se Ashley i pozvao je da izađu. Posljednji put s Ashley se čuo te večeri u 20.23, kad mu je kazala da je taman izašla ispod tuša, te da će ga pričekati. Prije izlaska je otišao kod prijateljice Christie Swanson pogledati dodjelu Grammyja te je, kako kaže, izgubio pojam o vremenu. 
 
- Pokušao sam nazvati Ashley, ali se nitko nije javljao. Nakon nekoliko poziva, otišao sam do njene kuće gdje sam vidio da je njen BMW parkiran ispred, a svjetla su bila upaljena. Kucao sam na vrata, ali nije bilo odgovora. Pogledao sam kroz prozor i vidio da ima nereda u kući, ali nije mi to ništa značilo jer sam znao da se nedavno uselila. Na podu sam vidio nešto za što sam tad mislio da je proliveno crno vino. Nedavno je imala zabavu za useljenje na kojoj je bilo puno studenata, pa mi to nije bio razlog za uzbunu. Kako nikog nisam vidio, otišao sam. Zaključio sam da sam se jednostavno prekasno pojavio i da je izašla s prijateljima - kazao je Ashton, koji je ispred Ashleynog doma došao tek oko 22.30.   

Ashley je sljedeće jutro pronašla cimerica. Ono za što je Ashton mislio da je vino, bila je u stavri njena krv.
 
- Uspaničio sam se, jer su moji otisci bili na vratima. Odmah sam otišao na policiju - kazao je Kutcher. Gargiulo je uhićen tek nakon sedam godina, kada je pokušao ubiti još jednu djevojku. Tada se da je prije Ashley već ubio susjedu prema kojoj je, baš kao i prema Ashley imao fiksaciju, piše Večernji.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.