1.10.2019. 11:52
1
Pogledajte: Karleuša objavila dosad nikad viđenu fotografiju hapšenja Arkana
Rat između JK i Cece buknuo je i više ga niko nije mogao zaustaviti, a “mala od skandala” ga često dodatno potpaljuje prozivajući Cecu na društvenim mrežama

Svađa između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović traje skoro 20 godina, a suđenje između pjevačica se odužilo u beskonačnost.

Sve je počelo nakon što je Karleuša izjavila: “Sve smo mi ku*ve!”, oglasio se Arkan, koji je rekao da je JK prilikom te izjave bila pijana ili drogirana.

U jednoj od emisija Minimaksa Jelena je komentarisala njegove riječi: “Ko o čemu, kurva o poštenju”, prenosi Oslobođenje. 

Rat između JK i Cece buknuo je i više ga niko nije mogao zaustaviti, a “mala od skandala” ga često dodatno potpaljuje prozivajući Cecu na društvenim mrežama.

Njih dvije su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dvije godine pošto je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznijela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Izgleda da ovaj estradni rat opet dobija svoj zalet. Karleuša je na društvenoj mreži Instagramu objavila fotografiju iz 1979. godine na kojoj se nalazi slika iz inostranog časopisa gdje se može vidjeti hapšenje Cecinog pokojnog muža Željka Ražnatovića nakon oružane pljačkanja zlatare.






(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.