9.3.2021. 8:45
0
Jennifer Lopez novom fotografijom iznenadila fanove
Ovog puta njeni posebni obožavatelji bile su mnoge slavne žene koje su joj komentarisale objavu i pohvalile izgled.
Jennifer Lopez je jedna od najzgodnijih i najzavodljivijih muzičkih diva fanovi je obožavaju bez obzira na sve.

Svaki put kada J. Lo. objavi fotorafiju na društvenim mrežama, fanovi polude za njom, a milioni muškaraca širom svijeta "ostaju bez teksta".

Latino diva je ovog puta ponovo "zapalila internet" svojim novim provokativnim fotografijama iz kade i nije ni čudo što njeni pratioci na društvenim mrežama mogu da osjete "vrućinu" preko ekrana, prenio je Avaz.

Ovog puta njeni posebni obožavatelji bile su mnoge slavne žene koje su joj komentarisale objavu i pohvalile izgled.

Pjevačica na novoj objavi leži u kadi bez odjeće, no zbog pjene i mjehurića se ne vidi njeno zgodno tijelo, a kosu je šamponom podigla u "repić" koji stoji u vazduhu.

"Poslije dužeg vremena si smješna i simpatična, a ne provokativna", "Zašto nosiš šminku dok se kupaš?", "Gdje je nestala duga, bujna kosa?", "Prelijepa kao i uvijek", glasili su komentari na Instagramu.


(Mirza Kadić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.