9.6.2022. 18:28
0
Pratitelji napali Ronaldovu zaručnicu: "Svi vidimo tvoj nakit, budi iskrena, voliš njegove milione"
Georgina Rodriguez objavila je na Instagramu selfie sa zaručnikom fudbalerom Cristianom Ronaldom iz privatnog aviona i automobila.

Uz objavu je napisala:

"Prije par dana s čovjekom mojih snova", a neki su je pratitelji napali zato što je na fotografijama u prvi plan istakla nakit koji je nosila - sat, prsten, narukvice, ogrlica.

"On radi, a ona troši", "Ne brini, svi vidimo tvoj nakit", "Važno da je nakit u prvom planu", "Ovo izgleda kao reklama za sat", "Budi iskrena, voliš njegove milione", samo su neki od negativnih komentara.

Ronaldo je pak odgovorio srcem.

Ipak, mnogi su njeni pratitelji prokomentirali kako su super zajedno:

"Ovo su pravi ciljevi u vezi, najbolji par", "Postoji li ljepši par od njih?", "Predivno".

Podsjetimo, par je u aprilu objavio kako im je preminuo novorođeni sin.

Georgina je nosila blizance. Krajem oktobra prošle godine Ronaldo i njegova zaručnica objavili su da očekuju blizance, dječaka i djevojčicu.  

Par sada zajedno odgaja Cristiana Ronalda Jr, Alanu Martinu, Evu Mariju, Matea i Bellu Esmeraldu.


(A. Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.