22.10.2022. 22:45
0
Georgina Rodriguez u teretani pokazala savršeno isklesano tijelo
Georgina Rodriguez, izabranica Cristiana Ronalda, redovno privlači pažnju na društvenim mrežama. Njen život nakon što je upoznala Ronalda se drastično promijenio.

Georgina je nedavno objavila fotografije iz teretane, te je pokazala kako aktivno vježba, te je nakon trudnoće uspjela da svoje tijelo vrati u formu. Istakla je obline i pohvalila se zavodljivim izgledom.

Pratitelji su oduševljeni njenim izgledom, a to su opravdali i pozitivnim komentarima.

Podsjetimo, porodica Ronaldo je preživjela veliku tragediju, nakon što je brat blizanac malene Bella Esmeralde preminuo.



Par zajedno odgaja djecu Cristiana Ronalda Jr., Alanu Martinu, Evu Mariju i Matea, piše Azra



(A.R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.