27.12.2022. 19:14
1
Kim Kardashian u suzama o problemima: "Suroditeljstvo je teško, svarno je je*eno teško”
Reality zvijezda Kim Kardashian u novoj epizodi podcasta Angie Martinez otvoreno je progovorila o problemima na koje nailazi odgajajući svoje četvero djece s bivšim suprugom, kontroverznim reperom Kanyeom Westom.

"Suroditeljstvo je teško. Stvarno je je*eno teško”, rekla je kroz suze Kardashian, koja s Westom dijeli kćeri North i Chicago te sinove Sainta i Psalma.

Kim je bila jako vezana za svog pokojnog oca, advokata Roberta Kardashiana, te kaže kako takvu očinsku figuru priželjkuje i svojoj djeci. Objasnila je da se svim silama trudi zaštititi ih od kontroverznog Westovog ponašanja, koje uključuje i niz antisemitskih izjava kojima je podignuo prašinu proteklih mjeseci.

"Imala sam najboljeg tatu, imala sam najbolje uspomene i najveće iskustvo i to je sve što želim za svoju djecu dokle god to mogu imati. Ako ne znaju što se govori ili što se događa u svijetu, zašto bih im ja ikada donosila tu energiju? To je stvarno teška stvar za odrasle s kojom se nisu spremni nositi", rekla je Kim.

image

Istaknula je da će biti spremna na potencijalna pitanja svoje djece o skandalima njihova oca, no kako dotad od nje neće čuti niti jednu ružnu riječ o Kanyeu, prenosi Gloria.hr.

"Jednoga dana će mi djeca zahvaljivati što sam sjedila ovdje i nisam napadala njihovog tatu iako sam mogla", zaključila je.

(A. Balićevac)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.