28.2.2023. 17:49
1
Rada se oglasila nakon zabrane pjevača u Hrvatskoj: "Zna se šta omladina zaista sluša. Sluša samo nas"
Pjevačica Rada Manojlović oglasila se povodom zabrane nastupa kolega Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe u Hrvatskoj. Rada je istakla da smatra da se “njihove” pjesme svuda slušaju i da je u pitanju samo politika.


-To je bezveze, stvarno. Kebine pjesme su mega hitovi, čovjek kao da je jučer izbacio sve one njegove koje se slušaju, to sam i njemu rekla. Njegove pjesme stalno pjevam, Bekutine također. E sad, to je vjerovatno do nekog “imidža”, da ne iskoristim sad neku riječ… Da l’ je tu do nekog, je li, prestiža… Dobro, neka, neka idu u klub neki, ima ih mnogo, napunit će tamo sve – kazala je Rada i dodala:

-Znaš, to je politika, ti uvijek imaš tako jednog čovjeka… Prodate su karte za koncert, nema smisla. Meni je svaki nastup pun. To veze nema sa životom. Zna se šta omladina zaista sluša. Sluša samo nas. Ne kažem samo narodnjake da slušaju, već su jako popularni i reperi – dodala je ona.

-To je samo politika. To prolazi, a muzika ostaje. I Keba, i Ana, i ostali izvođači koji su zabranjeni tu… I dalje će trajati i puniti svaki klub u zemlji – zaključila je Rada, navodi Blic. 



(A.R.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.