16.4.2023. 11:30
0
Isplivao šokantan snimak glumca Netflixove hit serije "Beef"
FOTO: David Choe / Instagram
Dok Netflixova nova serija "Beef" osvaja top liste u svijetu, njena popularnost uzrokovala je da ispliva stari intervju jednog od glavnih glumaca - Dejvida Čoua (David Choe) u kojem priznaje da je silovatelj.



Uznemirujući komentari

Tvit s uznemirujućim komentarima o navodnom napadu iz epizode njegovog podcasta DVDASA iz 2014. postao je viralan.

U videu se prisjetio kako je seksualno napastvovao maserku, a iste godine kad je podcast objavljen se izvinio uz tvrdnje da nije silovatelj i da je na loš način ispričao priču.


Na meti kritika 


Uprkos tome glumac je sada ponovo na meti kritika usljed popularnosti serije, a mnogima je posebno zasmetala izjava iz podcasta gdje se naziva "uspješnim silovateljem".

Neke je šokiralo njegovo priznanje dok su mnogi odustali od gledanja serije tvrdeći da su previše uznemireni, a da je glumac Čou zao, prenosi Avaz. 

(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.