11.6.2023. 18:31
1
Shakira i Lewis Hamilton snimljeni na još jednom sastanku
Shakira i Lewis Hamilton nastavili su raspirivati ??glasine o romansi dok su uživali u krstarenju duž obale Miamija, a ovaj sastanak pokrenuo je sve glasnija šuškanja o njihovom odnosu.

Donedavno je bila u stabilnoj ljubavnoj vezi, no saznanjem o prevari sve se promijenilo. Shakiri se svidio single život pa sada uživa u sastancima i pažnji koja joj ne nedostaje. Nakon što su snimljeni u Barceloni kako slave Hamiltonovo 2. mjesto na španjolskom Grand Prixu, ponovno su se družili u Miamiju. 

Džentlmen Hamilton stigao je po Shakiru na gliseru vrijednom 230.000 dolara ispred njene vile na obali, a dok se ukrcavala on joj je pružio ruku u pomoć. 

Ipak, navodni ljubavnici nisu bili sami jer društvo im je pravio 33-godišnji američki mačevalac Miles Chamley-Watson, jedan od Hamiltonovih najbližih prijatelja.


Iskre između Hamiltona i Shakira mogla bi potvrditi i njegova nedavna izjava kada se šalio kako je u potrazi za ‘latino djevojkom’.

Shakira je na trke Formule 1 stigla i u društvu Toma Cruisea koji je pjevačici slao i ruže i pokušao dobiti njezinu naklonost, no ona nije pokazala interes za ljubavnom vezom, navodi magazin Azra. 



(A.R.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.