15.8.2023. 16:17
0
Messi, Antonela i Beckhamovi izazvali haos u Miamiju: Obezbjeđenje brutalno pretuklo gosta zbog fotografije
Lionel Messi i njegova supruga Antonela uživaju u svom američkom životu.

Često izlaze u noćne klubove, a društvo im prave i David Beckham, vlasnik Inter Miamija, te njegova supruga Victoria.

Naravno, Messi i društvo privlače pažnju gdje god da se pojave. S obzirom na njihovu popularnost, prati ih i veliko obezbjeđenje.

Međutim, svaka noć ne prođe dobro. Kako javlja britanski "Daily Mail", navodno je došlo do krvavog obračuna u klubu Gekko u Miamiju, baš u noći kada su Messi i Antonela bili u izlasku sa Beckhamovima.

Navodno je obezbjeđenje žestoko reagovalo na gosta koji je pokušavao napraviti fotografiju.

Muškarac je optužen da je pokušao da fotografiše Lionela Messija i njegovu suprugu, a obezbjeđenje je odmah skočilo na njega.

- Skočili su na nas, izbacili su me i udarili šakom u lice. Samo zašto što je moj drug pokušao da napravi fotku sa svojom ženom, ne sa Beckhamom ili Messijem, to je bila porodična stvar - ispričao je prebijeni čovjek za Daily Mail.

Britanski medij je objavio snimak na kojem se čuje kako žena histerično viče da je napadnuti porodičan čovjek, te da je slavio 21. rođendan svoje kćerke.

Victorija Beckham je snimljena kako sa kćerkom Harper napušta klub nakon haosa. Cijeli video možete pogledati ovdje.

Inače, Messi, Beckham, Sergio Busquets i Alba Jordi su se fotografisali prije ovog događaja klubu. 

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.