19.10.2023. 16:11
0
Slavna Adele otvorila dušu o problemu s alkoholom: ‘Ne pijem tri mjeseca, bila sam na rubu
Priznala je i kako je u svojim dvadesetima bila na rubu alkoholizma

Popularna pjevačica Adele na svom je nastupu u Las Vegasu otkrila da je prestala konzumirati alkohol prije tri i po mjeseca. Doduše, priznala je da joj nije nimalo zabavno i da joj alkohol nedostaje.

"Već tri i po mjeseca ne pijem alkohol, tako da uživaj u svojem viskiju", poručila je u razgovoru obožavatelju te dodala kako se osim alkohola odrekla i kofeina.

Priznala je i kako je u svojim dvadesetima bila na rubu alkoholizma, što je priznanje koje dolazi nakon nešto više od pola godine kako je otkrila da je za vrijeme karantina zbog Covida jednom do podneva popila četiri boce vina, a godinu prije toga u jednom od izlazaka je pretjerala s alkoholom pa zaplesala u grudnjaku s plesačicama - i pritom se čudila kako svi znaju ko je ona.

I dok su mnogi pomislili kako se radi o trajnom odricanju od alkohola, Adele je najavila kako će napraviti "pauzu" kako bi proslavila 11. rođendan svog sina Angela.

"Pred nama je naporna sedmica jer mu je rođendan. Vrlo mi je sličan pa svoj rođendan, baš poput mene, shvaća vrlo ozbiljno. Dakle, radi se o slavlju koje će potrajati barem sedmicu, a moglo bi se produžiti na cijeli mjesec. Mislim da bi svi trebali tako", komentirala je Adele.

Sina Angela dobila je u braku s humanitarcem Simonom Koneckim s kojim je započela vezu 2011. godine. Sin im se rodio 2012., a par se razišao 2019. godine. Ipak, službeno su se razveli tek dvije godine kasnije pri čemu problem nije bio dogovor oko skrbništva, već oko imovine - radilo se o bogatstvu od 140 miliona funti.


Pjevačica je već dvije godine u sretnoj vezi s 41-godišnjim Richom Paulom, sportskim agentom za kojeg se i zaručila, a nedavno je svojom izjavom dala naslutiti i da su se vjenčali u tajnosti. Naime, na koncertu je odgovorila na natpis "Želiš li se udati za mene" koji je držala jedna obožavateljica. Adele joj je direktno odgovorila - "strejt sam, a i moj suprug je ovdje večeras", prenosi Raport.

(M.Lj.)

Adele
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.