5.1.2024. 22:15
0
U dokumentima koji se tiču milijardera-pedofila se spominje i Hillary Clinton
U najnovijem setu dokumenata spominje se Adriana Ross, bivša poljska manekenka, koja je bila optužena s Jeffreyjem Epsteinom za podvođenje i trgovinu maloletnih djevojaka. Oslobođena je optužbi jer se nagodila s tužilaštvom.
Ross se spominje u izjavi jedne od Epsteinovih žrtava koja svedoči kako "se Adriana Ross riješila kompjutera iz njegove vile na Palm Beachu u Floridi prije nego je stigao FBI kako bi izvršio pretres".

Vjeruje se da je da je na tim kompjuterima bilo još dokaza protiv pedofila milijardera.

Nezapečaćeni dokumenti dio su tužbe za klevetu iz 2015. koju je podnela Virginia Roberts, Amerikanka koja je tvrdila da ju je Epstein seksualno zlostavljao kao maloljetnu i da mu je Epsteinova bivša djevojka pomagala u tome.

U najnovijem setu dokumenata pominje se i ime Hillary Clinton, supruge nekadašnjeg predsjednika SAD-a i Epsteinovog prijatelja, Billa Clintina.

(Sead M.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.