4.12.2024. 15:16
0
Kajganica
Jaja su često na kućnim jelovnicima, jer se lako spremaju i uglavnom ih uvijek ima u frižideru. Ako niste sigurni kako ih pripremiti, Kajganica je odličan izbor.
Sastojci:

3 jaja
50 g suhog mesa
50 g goude
10 ml maslinovog ulja
1 stabljika mladog luka

Jaja blago posolite i fino ih utucite, te ostavite sa strane.

U većoj tavi na maslinovom ulju prepržite tanko narezano suho meso. Kada zamiriše dodajte kolutiće mladog luka, pa nastavite pržiti.

Potom, sve prelijte jajima, smanjite vatru i pustite da se jaja zapeku. Pred kraj, sve pospite kockicama gouda sira.

Kuh poh pratite i na facebookuyoutubeutwitteru, te instagramu i tiktoku.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.