18.3.2024. 10:49
0
Severina opet na sudu: Sutkinja od nje traži 3.000 eura odštete
FOTO: JUTARNJI/SCREENSHOT
Severina Vučković (51) ima zakazano četvrto ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podigla sutkinja Lucija Lasić.

Sutkinja je tuži zbog povrede prava osobnosti, a od pjevačice traži malo manje od 3.000 eura odštete. Postupak se vodi iza zatvorenih vrata. Pjevačica se, kao ni dosad, neće doći, to jest nije obavezna osobno se pojaviti na sudu. Severinu zastupa odvjetnica Jasminka Biloš.

Severina je u oktobru  2019. na presici povodom početka regionalne turneje Magic Tour izjavila:

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić.

(Erna H.) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.