14.9.2024. 9:29
0
Šejla Zonić otkrila čime se njen suprug sada bavi: 'Sve što je pričao se obistinilo...'
Armin Zonić, suprug Šejle Zonić, odlučio je da nakon nekoliko godina u policiji ipak napusti posao. Pobjednica "Zvezda Granda" za portal Granda potvrdila je ovu informaciju i otkrila zbog čega je njen suprug odlučio da napusti kolektiv u kojem je dugo godina radio.

Ona je otkrila i čime će Armin sada da se bavi.

- Jeste, to je sad zvanično. Sve ono što je pričao dok je trajalo takmičenje "Zvezde Granda" sada se i obistinilo. Dao je otkaz, počeo je da snima moje spotove, da se bavi videom i marketingom – otkrila je Šejla za Grand.

Na pitanje da li se njen muž konsultovao sa njom pre nego što se odlučio na ovakav krupan korak, za Grand je odgovorila:

- Nije se konsultovao, ali on je duboko u sebi već davno odlučio da će da mijenja profesiju. Na kraju, sada radi ono za šta se i obrazovao. Završio je fakultet za marketing, dizajn i tržišne komunikacije i samo je bilo pitanje vremena kada će to da se desi. Sada je došao taj trenutak i drago mi je što se to onako sudbonosno desilo. Ja došla ovdje u "Zvezde Granda", a on je nekako i sebe kroz to otkrio. I sada smo tu gde jesmo.

Osim što se poslije pobjede u "Zvijezdama Granda" Šejli potpuno promijenio život, ne krije da su se promjene dogodile i njenom suprugu.

- Oboma su nam promjenile život i hvala Bogu, sve je dobro. To je najbitnije – ponosno je dodala Šejla.

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.