11.8.2016. 17:45
0
Historijski muzej BiH za vrijeme SFF-a otvoren za posjetioce od 9 do 24 sata
Historijski muzej Bosne i Hercegovine će kao i prethodnih godina, za vrijeme Sarajevo Film Festivala, od 12. do 20. augusta biti otvoren za posjetioce od 9 do 24 sata, saopćeno je iz tog muzeja.

Trenutno su postavljene stalne izložbe "Opkoljeno Sarajevo“, "Otvoreni depo" te izložba fotografija Jim Marshalla "15 godina", kao i gostujuća izložba Muzeja istorije Jugoslavije "Nikad im bolje nije bilo?“ i tematska izložba "Mapiranje Dejtonskog mirovnog sporazuma“.

U postavci su također izložba akademskog slikara Jasmina Pehlivanovića "Memory and Life“ te izložba fotografija “Srebrenica” forenzičkog fotografa Tima Lovelessa. 

U suvenirnici Historijskog muzeja BiH posjetioci mogu pronaći unikatne suvenire, napominju iz muzeja. 

Cijena ulaznica je 5 KM za odrasle, 2 KM za bosanskohercegovačke školske grupe i 1 KM za osobe s invaliditetom.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.