12.3.2016. 12:16
1
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Vogošći smrtno stradao mladić Mirza Nahić iz Sarajeva
Jedna osoba jutros je oko sedam sati poginula u saobraćajnoj nesreći u mjestu Garež na području općine Vogošća. Do nesreće je došlo kad su se sudarili "Seat" tip "Toledo", kojim je upravljao N. M. iz Sarajeva, i putničkog motornog vozila "Seat" tip "Altea", kojim je upravljao vozad K. N. iz Sarajeva, piše Dnevni Avaz.

Kako Avaz nezvanično saznaje, poginuo je mladić Mirza Nahić iz Sarajeva. 

- U ovoj saobraćajnoj nesreći poginuo je N.M., a smrt je u 08.07 sati konstatovao dežurni doktor na KUM-u KCU Sarajevo. Teške tjelesne povrede zadobila je i suvozačica inicijala K.L iz putničkog motornog vozila "Seat" tip "Altea“, a ona je zadržana na UKCS na daljem liječenju. Lakše tjelesne povrede zadobio je vozač putničkog motomog vozila "Seat" tip "Altea" i dijete rođeno 2012. godine. Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Odsjeka za saobraćajne istrage Jedinice za saobraćaj, Odsjeka za kriminalističku tehniku i forenziku MUP-a Kantona Sarajevo i stalni sudski vještak saobraćajne struke, navodi se u saopćenju koje je prenio Avaz.

Podsjećanja radi, nakon nesreće ova dionica je u potpunosti bila blokirana.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.