22.8.2016. 11:56
0
Zapaljen Mercedes advokata Milenka Tomića
U požaru koji je jutros oko jedan sat zahvatio mercedes u vlasništvu prijedorskog advokata Milenka Tomića izgorio je prednji dio automobila.

Uviđaj su obavili policijski službenici CJB Prijedor zajedno s protupožarnim inspektorom koji se prema nezvaničnim saznanjima  izjasnio da je riječ o namjernoj paljevini.

 Prema saznanjima Avaza.ba automobil koji je bio parkiran u ulici Vuka Karadžića, u neposrednoj blizini kancelarije i stana advokata, poliven je zapaljivom tečnošću po prednjem dijelu haube a potom i zapaljen otvorenim plamenom. 

O krivičnom djelu  je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Banjaluci. Šteta na Mercedesu, mada su vatrogasci TVJ Prijedor stigli u roku od samo devet minuta, ugasili vatru na automobilu i spriječili širenje požara na susjedne automobile je totalna,prenosi Avaz. 

Prema procjenama vlasnika iznosi oko 25 000 maraka. Ovo je drugi slučaj namjerne paljevine automobila u vlasništvu ovog prijedorskog advokata. Prije šest godina namjerno mu je zapaljena škoda octavia. 

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.