4.9.2017. 13:37
1
Dok se traga za Sejfovićem: Uhapšena još dva uposlenika KPZ Miljacka
Potraga za odbjeglim pritvorenikom Amelom Sejfovićem još uvijek je u toku, a kako je za Patriju potvrđeno iz Tužilaštva KS uhapšena su još dva uposlenika KPZ Miljacka.
- Uhapšeni su uposlenici Kazneno-popravnog zavoda Miljacka i oni se sumnjiče za omogućavanje bijega osobi kojoj je oduzeta sloboda i protuzakonito oslobađanje osobe lišene slobode. Oni će nakon krimininalističke obrade u MUP-u KS, biti predati u nadležnost Tužilaštva KS - kazala je Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva.

Kako je ranije saopćeno iz Tužilaštva KS, MUP KS dobio je dojavu jučer u 14 sati i 30 minuta da je Amel Sejfović pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda Miljacka u 14 sati i 25 minuta. Na ulici ga je čekao motor sa pomagačem koji je bio maskiran. 

Sejfović je prilikom bijega pucao iz oružja koje je imao kod sebe. Istraga će utvrditi kako je bjegunac došao do oružja. 

U toku su pretresi stanova i objekata kako bi se utvrdile okolnosti i umiješanost lica u vezi bijega Sejfovića iz KPZ Miljacka.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.