4.12.2017. 15:06
0
Policajac rodom iz Zvornika ubio ljubavnicu, pa pucao sebi u srce
Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) ubio je jučer Miroslavu Stojaković (46), s kojom je duže vrijeme bio u ljubavnoj vezi, nakon čega je presudio sebi.

On je Miroslavu ubio hicem u glavu oko 12.30 sati u Ulici Elija Fincija u Zemun polju, a potom je u svom automobilu golf nedaleko odatle, kod firme “Knauf”, pucao sebi u srce.

Kako “Kurir” nezvanično saznaje, njih dvoje su imali problema u vezi, a Jovanović je žrtvi navodno prijetio i ranije. Pretpostavlja se da je zločin počinio iz službenog pištolja.

– Žena je upucana jednim metkom u glavu, dok je on sebi pucao u grudi. Tijela su prenijeta na sudsku medicinu – rekao je izvor blizak istrazi.

Prema nepotvrđenim informacijama, Jovanović je u braku u kojem ima tri kćerke, dok je Stojaković bila razvedena i imala je kćerku.

– Ne znam koliko su dugo bili u vezi, ali znam da se Miroslava žalila na njega. Žalila se više puta da joj je prijetio – rekao je za Kurir jedan od komšija ubijene Miroslave.

On navodi da je nesretna žena živjela sama, a da joj kćerka živi u Londonu.

– Miroslava nije radila, ali ima kćerku u Londonu i majku u Hrvatskoj. Majka joj je do prije tri dana bila tu. Jedna komšinica je s njom jučer ujutru pila kafu. Ispostavilo se da ju je ona posljednja vidjela živu. Žao mi je i te žene, potpuno se pogubila kad je čula da je Miroslava ubijena – priča šokirani komšija.

Komšinica koja je pila kafu s ubijenom Miroslavom jučer nije mogla ništa da kaže.

– Mnogo mi je žao, molim vas da me razumijete, u šoku sam – rekla je za Kurir.

Kolege Miloša Jovanovića kažu da ništa čudno nisu primijetili u njegovom ponašanju u proteklo vrijeme.

– On je rodom iz Zvornika. Ima porodicu, mada se znalo da ima vezu s Miroslavom. Prije sedmicu je otišao na odmor, vjerovali smo da je otišao u Zvornik jer je tamo često išao. Ničim nije ukazivao da ima bilo kakve probleme u braku, ali i sa tom ženom – rekao je jedan od Jovanovićevih kolega.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.