27.10.2018. 13:14
1
Poslušajte potresni govor kojim se rodica ubijenog policajca Adisa Šehovića obratila vijećnicima
Ništa nam neće vratiti Adisa, ali bismo voljeli da se počinioci dovedu pred lice pravde

Na vanrednoj sjednici Općinskog vijeća Novi Grad prisutnima se emotivnim i bolnim govorom obratila Elvedina Ćorić. Ona je rodica Adisa Šehovića, policajca koji je jučer ubijen na Alipašinom Polju.

Podsjetimo, jučer su Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, dok su bili na dužnosti, brutalno ubili automafijaši. Zbog toga je danas i zakazana ova hitna sjednica, na kojoj se, kroz suze, obratila i Ćorić.

Kazala je da je Adisova rodica, ali da je on nju svojim kolegama uvijek predstavljao kao sestru. 

- Ništa nam neće vratiti Adisa, ali bismo voljeli da se počinioci dovedu pred lice pravde - poručila je Elvedina, prenosi Avaz.

Njen potresni govor pogledajte u videu.


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.