7.11.2018. 13:35
2
Zapaljen automobil Joze Anđića
Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo jučer je oko 20 sati prijavljeno da u Hilandarskoj ulici, općina Istočno Novo Sarajevo, gori Toyota.

Nezvanično  je Avazu potvrđeno da je u pitanju automobil penzionisanog policijskog službenika Joze Anđića, te da je namjerno zapaljeno.

Pripadnici Vatrogasne brigade Istočno Sarajevo ugasili su požar, u kojem je vozilo djelimično izgorjelo.

Jozo Anđić, penzionisani policijski službenik, kazao je za „Avaz“ da ne zna šta je motiv napada na njegovu imovinu, ali da iza svake riječi koju je prije nekoliko dana izjavio za jednu televiziju, kada je govorio o ubistvu policajaca, i dalje stoji. 

- Ne znam šta da kažem, šta se desilo - desilo se. Uviđaj je završen, šteta je i velika i šta sad. Onu noć sam rekao što je jeste, ništa nisam ni dodao ni oduzeo. Ko zna zbog čega mi je vozilo zapaljeno. Je li to zbog toga ili ne, ja ne znam - kaže Anđić.

Na pitanje na koga sumnja, Anđić odgovara:

- Konkretno, nemam ja na koga sumnjati. Niti sam se s bilo kim zamjerio niti sam nekoga ponaosob onu noć prozvao. Rekao sam ono što sam rekao. Vozilo je zapaljeno. Šteta je velika, ali šta sad mogu. Vidjet ćemo šta je bilo. Uviđaj je već završen - kaže Anđić. 

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i obavljen je uviđaj, piše Avaz.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.