1.1.2021. 10:50
1
Preminuo mladić D.S. koji je sinoć ranjen u pucnjavi na benzinskoj pumpi, uhapšene dvije osobe
FOTO: Dnevni Avaz
U Trnu, kod Nis petrol pumpe u Općini Laktaši, u pucnjavi su ranjene dvije osobe.

Kako piše ATV jedna osoba je u kritičnom stanju. 

Uhapšene su dvije osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom. U PU Banja Luka je potvrđeno da je zaprimljena prijava u 22:45 sati i da su ekipe na terenu. 

D.S. iz Laktaša, koji je ranjen u Trnu kod Laktaša, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banja Luka pola sata poslije ponoći, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS. 

Policijskoj stanici Laktaši sinoć oko 22:40 sati prijavljeno je da je u mjestu Trn kod Laktaša na parkingu benzinske pumpe D. Č., koji je bio u društvu M. Đ. iz Laktaša, pucao iz pištolja i ranio D. S. u predjelu stomaka, a A.B. u predjelu noge. Obojica povrijeđenih su iz Laktaša.

Povrijeđeni su prevezena u UKC RS, gdje je D.S. u 00.30 sati preminuo.

D. Č. i M. Đ. su uhapšeni, a o slučaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.