28.9.2016. 22:08
2
Detalji sa mjesta nezapamćenog zločina: Otac ubio maloljetnog sina i kćerku, pokušao i samoubistvo
FOTO: Tuzlanski.ba
Večeras se u Donjoj obodnici kod Tuzle dogodila velika tragedija. 42-godišnji muškarac, čiji identitet za sada nije poznat, života je lišio dvoje maloljetne djece, ove informacije za Tuzlanski.ba potvrdio je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) Izudin Šarić.

Prema raspoloživim informacijama otac je života lišio maloljetne sina te kćerku. 

Kako Tuzlanski.ba saznaje kćerka je na licu mjesta pronađena mrtva, dok je sin preminuo na putu za UKC. 

Nakon počinjenog ubistva otac je pokušao lišiti života i sebe, ali prema posljednjim informacijama trenutno se u veoma teškom stanju i sa teškim povredama nalazi na UKC-u Tuzla, gdje mu se ljekari bore za život. 

Ubistvo je počinjeno oko 19:00 sati u automobilu Passat, vatrenim oružjem, najvjerovatnije pištoljem. Pretpostavlja se da su svo troje sa područja Tuzlanskog kantona. Prostor oko mjesta na kojem je počinjeno ubistvo je ograđeno, te ekipa našeg portala za sada nije u mogućnosti da pruži više informacija. 

(Tuzlanski.ba/Merima Druškić) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.