10.2.2017. 12:11
0
Požar na automobilu Adnana Manke: U Sarajevu izgorio mercedes zlatnog reprezentativca BiH
Automobil koji je jutros izgorio u sarajevskom naselju Dobrinja u vlasništvu je Adnana Manke, reprezentativca BiH u sjedećoj odbojci.

Prema nezvaničnim informacijama, mercedes koji je planuo jutros oko pola pet, najvjerovatnije je namjerno zapaljen, piše Avaz.

Sumnja se da su ga za sada nepoznate osobe zapravo pokušale ukrasti, a kada nisu u tome uspjele te su odlučile zapaliti ga. Iako se prvobitno sumnjalo da su se zapalile instalacije na automobilu, nakon uviđaja utvrđeno je da su one ispravne te da nisu uzrok požara.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.