7.3.2017. 10:43
0
U Modriči pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca
U Modriči, na makadamskom putu udaljenom oko 100 metara od desne obale rijeke Save, pronađeno je beživotno tijelo nepoznatog muškarca, starosti od oko 60 godina.

Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, izvršili su policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Doboj i ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Modriča koji je vanjskim pregledom leša konstatovao povrede u dijelu glave nastale najvjerovatnije ugrizom životinja, kao i oguljotine s vanjske strane skočnog zgloba i prstiju lijeve noge.

Na osnovu naredbe dežurnog tužioca tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu dobojske bolnice gdje će biti izvršena obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

U toku je rad na identifikovanju preminulog, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

(Fena/Alen Avdić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.