20.3.2017. 9:28
0
Priveden 28-godišnji A.V. zbog nedozvoljenog držanja oružja
Automatska puška s 30 komada metaka, kalibra 7,62 mm, pronađena je proteklog vikenda prilikom kontrole automobila u Busovači.

Automobil je u subotu oko 23:40 sati vozio A.V., rođen 1989. godine, iz Busovače, koji je priveden te će, po okončanju istražnih radnji na dokumentiranju kaznenog djela "nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija", protiv njega biti podneseno izvješće županijskom Tužiteljstvu Travnik. 

Osim ovog, tijekom proteklog vikenda na području SBŽ-a prijavljeno je još deset kaznenih djela, a radi se o pet krađa, razbojništvu, tri slučaja nasilja u obitelji, te oštećenju tuđe stvari.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.