29.3.2017. 20:37
0
Starac pucao sebi u glavu ispred porodične kuće
M. C. (82), mještanin sela Svodna kod Bosanskog Novog, počinio je samoubistvo tako što je sebi pucao u glavu iz puške, skraćenog karabina, tzv krateža.

Policijskim službenicima CJB Prijedor, slučaj je kako je potvrdila Zvezdana Alendarević, portparolka CJB Prijedor, prijavljen danas u 12 i 20 sati.

“Policijski službenici i ljekar mrtvozornik potvrdili su tokom uviđaja da nema elemenata krivičnog djela i da je riječ o samoubistvu”, rekla je Alendarević.

Starac je u sebe pucao ispred porodične kuće u selu Svodna, a nakon kobnog hica pronašla ga je supruga koja je i pozvala policiju, piše Avaz.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.