11.4.2017. 12:45
1
Nepoznati napadač napao Sarajku i tom prilikom joj nanio tjelesne povrede
U sarajevskom naselju Švrakino jutros oko 10 sati nepoznati napadač napao je žensku osobu E.B. s namjerom na joj ukrade torbu. Tom prilikom E.B. je od strane napadača zadobila tjelesne povrede.

Zanimljivo je da se ovaj događaj desio na samo 50 metara udaljenosti od Policijske stanice Novi Grad. 

Napadač je u prvi mah uspio oteti torbu i uputiti se u nepoznatom pravcu. Međutim, samo nekoliko minuta kasnije unesrećenoj djevojci torba je vraćena, a ustanovnljeno je da iz torbe nije ništa nestalo, što ovaj slučaj čini još više interesantnijim.

Prema nezvaničnim informacijama napadač još uvijek nije pronađen.

Ovom prilikom molimo sve građane koji raspolažu dodatnim informacijama o ovom događaju da kontaktiraju redakciju Source portala ili MUP KS.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.