25.5.2017. 13:56
1
MUPKS: Uhapšen diler i pronađena veća količina droge
Policija je u srijedu u okviru akcije ''Molly'' kod Sarajlije Š.E. (1995.) i u njegovom stanu u ulici Himze Polovine, općina Centar Sarajevo, pronašla veću količinu droge i novac koji, najvjerovatnije, potiče od preprodaje droge.

Pronađeno je 30 tableta raznih oblika i veličina koje asociraju na ecstasy, četiri paketića sa zeljastom materijom koja asocira na marihuanu, jedna ručno spravljena cigareta sa zeljastom materijom koja asocira na marihuanu, 36 markica na kojima se nalazi materija koja asocira na LSD, oko pet grama kristalaste plavo-bijele materije koja asocira molly - MDMA i određena suma novca.

Š.E. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i predat u Odsjek za zadržavanje uhapšenih osoba pri Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Na području KS-a 24 saobraćajne nesreće
Na području Kantona Sarajevo u protekla 24 sata zabilježene su 24 saobraćajne nesreće, od toga 23 s materijalnom štetom i jedna s jednom lakše povrijeđenom osobom.

Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno šest vozača. Isključene su i dvije osobe zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, jedno motorno vozilo zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i dva neregistrovana motorna vozila, saopćeno je iz MUPKS-a.


(Fena/Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.