4.6.2017. 12:58
0
Nakon što je pronađena s povredama vrata: Ženska osoba i dalje na intezivnoj njezi UKC-a Tuzla
Nema novih informacija o uzrocima i načinu nanesenih povreda ženskoj osobi, pronađenoj na području Tuzle, pored puta Husino – Šički Brod u mjestu Poljane.

Zasad osoba navodno inicijala E.T rođena 1979.godine, još uvijek je u Jedinici intezivne njege Klinike za anesteziologiju i traumatologiju Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla (UKC)  i kako su nam kazali iz Pres službe UKC-a, van životne je opasnost.

-Nikakvih promjena zdravstvenog stanja ženske osobe koja je jučer s povredama vrata dovezena u UKC- Tuzla,  u odnosu na jučerašnji dan nema. Njeno stanje je zasad stabilno i pod pažnjom ljekara – kazali su nam u UKC-u  Tuzla.

Iz MUP-a TK  jutros su nam kazali da nemaju nikakve nove informacije vezano za način povređivanja, kao i za težinu povreda ženske osobe koja je pronađena u Poljanama, prenosi Avaz.


(Admir Oručević)


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.