30.6.2017. 11:40
0
Podmetnut požar u garaži na Vojničkom Polju
Jučer je u ulici Adija Mulabegovića u zatvorenoj garaži u naselju Vojničko Polje došlo da požara na automobilu marke Mercedes u vlasništvu S.A. iz Sarajeva, piše agencija Patria.
Na vozilu je pričinjena velika materijalna šteta, a vatra se proširila na još dva vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini. Lakše povrede zadobio je čuvar koji je pokušao ugasiti požar. Na lice mjesta došli su pripadnici PVB Kantona Sarajevo koji su ugasili požar. 
 
Nakon uviđaja, vještak protivpožarne zaštite utvrdio je da je do požara došlo upotrebom otvorenog plamena.  

- Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca – saopćeno je iz MUP-a KS.

(NAP/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.