6.9.2017. 21:30
0
Novi slučaj u zeničkom naselju Odmut: Komšije pronašle novi leš
U zeničkom naselju Odmut pronađeno je beživotno tijelo starijeg muškarca, saznaje Avaz.ba. Prema prvim informacijama, stanari zgrade osjetili su neugodan miris koji se širio iz stana na sedmom spratu u kojem živi Adem, zvani Đuro, a potom su odlučili pozvati policiju.
Nakon intervencije policijskih službenika MUP-a ZDK, ulaskom u stan zatekli su njegov leš. Još nije poznat uzrok smrti, iako se pretpostavlja da se radi o prirodnoj smrti. 

Adema su, kako nam pričaju komšije, poznavali svi. Često je bio u alkoholiziranom stanju, a što sumnjaju da bi mogao biti jedan od uzroka smrti da je, kako su kazali, pretjerao s alkoholom.

 - Posljednji put smo ga svi vidjeli za Bajram. Inače je stalno ispred zgrade ili u haustoru. Pije. Bilo nam je čudno što ga nije bilo - komentirale su komšije. 

Nakon uviđajnih radnji, bit će poznato više okolnosti o ovom događaju. Podsjetimo, u ponedjeljak je također u ovom zeničkom naselju, u svome stanu, pronađen leš Jasmina Musića. Njegovo tijelo pronađeno je s ubodnim ranama. Obdukcijom je utvrđeno da se radi o samoranjavanju. Musić je iskrvario nasmrt, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
LesZenica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.