31.10.2017. 13:12
3
Četiri osobe uhapšene zbog droge u Sarajevu
Sarajevska policija uhapsila je četiri osobe zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Kako se navodi u policijskom izvještaju MUP-a KS, policijski službenici Pete PU lišili su slobode S.A. rođen 1987. godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 238. KZ FBiH (Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga) i M.I. rođen 1985. godine, nastanjen u Sarajevu zbog istog krivičnog djela.

O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a isti su predati u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanja osoba lišenih slobode MUP-a KS.

Istog dana u 18:25 sati u ulici Patriotske lige, općina Centar Sarajevu, policijski službenici Druge PU lišili su slobode K.Š. rođen 1992. godine u Živinicama, gdje je i nastanjen zbog sumnje da je počinio isto krivično djelo.

Prilikom pretresa kod istog su pronađen i oduzeta dva paketića sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

Također, u 15:10 sati u ulici Alipašina, općina Centar Sarajevo, policijski službenici Druge PU lišili su slobode S.S. rođen 1991. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 239. KZ FBiHm prenosi N1.


3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.