19.12.2017. 9:37
0
Detalji tragedije u Bijeljini: Z.G. dobio poruku od Miodraga Lubure da će ubiti svoju majku Slavku, a da će nakon toga ubiti sebe
Policiju je o porodičnoj tragediji, koja se protekle noći dogodila u Ljeskovcu kod Bijeljine, gdje je sin ubio majku i izvršio samoubistvo, obavijestila osoba inicijala Z.G., potvrđeno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Nezvanično, u pitanju je rođak stradalih, Miodraga (1977.) i Slavke Lubura (1942.).

Z.G. je policiji oko 2.15 sati rekao da je nekoliko minuta poslije ponoći dobio poruku od M.L., u kojoj navodi da je ubio svoju majku i da će se ubiti.

Po zaprimljenoj prijavi, na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici Policijske uprave Bijeljina i u porodičnoj kući u mjestu Ljeskovac zatekli dva beživotna tijela, S.L. i M.L., potvrdili su iz policije. 

Uviđajem je utvrđeno da je M.L. najvjerovatnije iz pištolja izvršio ubistvo svoje majke S.L. i nakon toga izvršio samoubistvo. 

Beživotna tijela prevezena su na Odjeljenje patologije Medicinskog centra Bijeljina.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji rukovodi istragom.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.